Mâna lui Putin a trecut prin microfon: Momentul ciudat pentru care Zelenski l-a luat peste picior

0

Întâlnirea lui Vladimir Putin cu însoțitoarele de bord de la Aeroflot a fost intens discutată pe unele rețele sociale, dar nu pentru declarațiile pe care le-a făcut, ci mai mult pentru momentul în care a gesticulat cu mâna, care din imagini se vede cum trece prin microfon, transmite tv8.md. 

Mai multe posturi din străinătate au scris că video-ul ar fi fost montat. Iar internauții au făcut haz pe seama aceasta. A reacționat și Volodimir Zelenski, care la finalul unui discurs de al său s-a atins de microfon pentru a demonstra că el vorbește fără montaj.

Din imagini se vede cum la un moment dat, președintele Federației Ruse trece cu mâna prin microfon de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Jurnaliștii din Ucraina care au observat momentul presupun că filmulețul este unul montat.

Momentul nu a fost trecut cu vederea nici de Volodimir Zelenski, care la unul din tradiționalele sale discursuri a ținut să miște microfonul într-o parte. Semn că totul este realitate.

Întâlnirea lui Vladimir Putin cu personalul Aeroflot ar fi avut loc, după ce compania a anunțat că anulează toate zborurile internaționale – cu excepția celor spre și dinspre Belarus.

Urmărește-ne pe Telegram 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture