Mărturiile victimei Nataliei Ursachi din Drochia, mamă a 5 copii

0

Și-a dorit să-i întindă o mână de ajutor, dar a fost dus de nas timp de doi ani, până nu a depus o plângere la poliție. Astfel explică situația în care s-a pomenit, victima Nataliei Ursachi din Drochia, mamă a 5 copii. Bărbatul spune că a avut încredere în femeie și ia făcut o procură generală pe automobil, pentru ca aceasta să poată lua un credit și să-i întoarcă banii. Însă nu a fost să fie. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ,,FREEDOM” cu Dorin Galben, de la TV8.

Cazul Nataliei Ursachi a ajuns în presă, după ce a apărut informația că șefa statului, Maia Sandu ar fi refuzat grațierea femeii. Marți, 16 noiembrie Maia Sandu s-a întâlnit cu rudele Nataliei Ursachi și avocatul acesteia. În perioda următoare Maia Sandu va discuta cu membrii Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate, întru examinarea suplimentară a subiectului respectiv.

Președintele Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate pe lângă președintele R. Moldova, Ion Guzun a declarat în cadrul unei conferințe de presă, pe 12 noiembrie, că la acest moment nu poate fi recomandată președintei R. Moldova grațierea Nataliei Ursachi, mamă a cinci copii, din motiv că nu a stins datoriile față de partea vătămată și nu și-a recunoscut vina.

În 2020, ZdG a constatat că Natalia Ursachi a împrumutat 2 500 de euro și a luat un automobil BMW 320 de la Vitalie Plugari, un bărbat care plasase pe un site specializat anunțul că își vinde automobilul, nereturnând nici banii, nici bunul mobil.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture