50 de studenți și masteranzi vor primi burse de merit

Centrul de Informatii Universitare anunță concursul Burse de Merit 2015 – pentru cei mai buni studenți din R. Moldova, ediția a XX-a, care este una jubiliară, scrie Ziarul Național. Evenimentul este organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova (CRRM), cu suportul financiar al unei bănci din R. Moldova și al unei companii de telefonie mobilă.

Cei mai buni studenţi şi masteranzi vor beneficia de 50 de burse în valoare de 12 mii de lei fiecare.
Candidaţii trebuie să facă dovada atât a unei reuşite academice, având media notelor pentru toţi anii de studii nu mai mică de 9 – domeniile ştiinţelor social-umaniste, 8,5 – domeniile ştiinţelor exacte, tehnice şi medico-biologice şi 8 – în cazul studenţilor cu dizabilităţi şi/sau orfani, cât şi a implicării active în activităţi curriculare şi extracurriculare.

Concursul constă din două etape de selecţie a candidaţilor, în baza dosarelor depuse şi a unui test de cultură generală. Dosarele admise pentru concurs vor fi examinate de către Consiliul de Experţi Independenţi nominalizat în cadrul programului.

ziarulnational.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture