Campania ”Prevenim violența prin artă” la Bălți

La data de 8 decembrie studenții Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au participat la campania “Prevenim violența prin Artă”. Eveniment organizat de către angajații Inspectoratului de Poliție Bălți, colaboratorii Inspectoratului General de Poliție și Asociația Promo Lex.

Asociația Artiștilor Profesioniști și a Amatorilor Artei de Circ din Republica Moldova au demonstrat prin teatru “Ce înseamnă violența în familie”.

Studenții au avut posibilitatea să adreseze întrebări colaboratorilor Inspectoratului și să discute despre formele de manifestare a violenței.

Întîlniri în cadrul acestei campanii sunt planificate în 3 instituții din municipiul Bălți, pentru ca bălțenii să cunoască ce înseamnă violența în familie, cum pot fi protejate de lege victimele violeței și unde se pot adresa în caz că au nevoie de sprijin sau asistență.

De către organizatorii campaniei în curînd va fi organizat un concurs de picturi, în acest mod tinerii vor putea contribui la prevenirea violenței, prin artă.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture