Concertul Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare “Joc”. Sala Palatului Municipal de Cultură din Bălți a fost arhiplină

O adevărată feerie a artei coreografice tradiționale a avut loc în seara de 6 decembrie la Palatul Municipal de Cultură din municipiul Bălți.

Ansamblul Național Academic de dansuri populare “Joc” a venit să ne demonstreze încă o dată că dansul moldovenilor este o adevărată artă, dar și pentru a sărbători împreună cu bălțenii cea de-a 70-a aniversare de la fondare.

Începînd cu anul 1957 și până în prezent, în fruntea Ansamblului ”JOC” se află talentatul coregraf Vladimir Curbet, Artist al Poporului, Laureat al Premiului de Stat, Cavaler al Ordinului Republicii, care, la 19 septembrie curent, a împlinit onorabila vârstă de 85 de ani de la naștere și 57 ani de activitate prodigioasă în cadrul Ansamblului ”JOC”.

Colectivul emerit din Republica Moldova, laureat al concursurilor naționale și internaționale va continua să valorifice și să promoveze tradițiile neamului nostru printr-un șir de concerte preconizate și în anul viitor.

Concertul a durat două ore.

Ansamblul Național Academic de dansuri populare “Joc” a fost fondat în toamna anului 1945.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture