Asociația ”Uniunea Speranța” a ajuns cu cadouri și în satul Elizaveta

Zeci de persoane cu nevoi speciale din satul Elizaveta din municipiul Bălți au primit cadouri și au participat la un concert organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Invalizilor, sărbătorită la data de 3 decembrie.

Astăzi la casa de cultură din satul Elizaveta se petrece o sărbătoare foarte importantă pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv și pentru cei 7 copii tutelați. Astăzi din fondul de rezevă aceștia vor primi cîte 100 de lei. Noi cînd avem posibilitatea îi ajutăm, mai ales dacă ne susțin și sponsorii”, a afirmat primarul satului Elizaveta Pelagheia Balțat.

La eveniment a participat și președintele asociației obștești “Uniunea Speranța”, Raisa Ceremuș, care le-a adus pachete cu produse alimentare.

Astăzi am ajuns la Elizaveta. Ca sponsor am venit aici deja a 5-a oară. Cred că nu este ultima vizită pentru că pînă la sfîrșitul anului ne vom mai întîlni”, a spus Raisa Ceremuș.

Cu această ocazie la copiii din Elizaveta a venit și Moș Crăciun.

Evenimentul a fost organizat în comun cu primăria satului, casa de cultură, sponsori din sat și din Bălți.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture