Fenomen insuportabil pentru locatarii cartierului 8

Mormanele de frunze în amestec cu deșeuri menajere și industriale au devenit un fenomen insuportabil pentru locatarii cartierului 8. Aceștia se plîng că nu mai pot admite imaginea creată de cîteva luni, care se agravează pe zi ce trece tot mai mult.

Chiar dacă alături de gunoiștele formate sunt containere aproape pustii, pe strada Calea Ieșilor 113 și Tudor Vladimirescu 65, mormanele cresc simțitor. Oamenii spun că de vină sunt muncitorii care trebuiau să evacueze frunzele la timp, dar și unii locatari, care din lene sau din indiferență aruncă deșeurile la întîmplare, de parcă grămezile de frunze ar fi semnul unei gunoiști autorizate.

Contactat de BTV, viceprimarul de Bălți Igor Șeremet a garantat că problema va fi soluționată în regim de urgență și că imediat va anunța despre situația creată întreprinderile responsabile.

Amintim că problema curățeniei s-a agravat în ultimele luni, cînd compania responsabilă de salubrizarea și curățarea orașului a refuzat să mai presteze serviciile necesare.

La ședința din data de 24 noiembrie consiliul municipal a suspendat contractul cu concesionarul serviciului de salubrizare. Acum, acest serviciu public este îndeplinit de către trei întreprinderi municipale, “Gospodăria Locativ Comunală”, “Reparația și construcția drumurilor” și “Amenajarea Teritoriului și Spații Verzi”.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture