Pachete alimentare pentru persoanele cu dizabilități

130 de persoane cu dizabilități au primit cîte un pachet alimentar din partea asociației “Uniunea Speranța”, cu prilejul Zilei Internaţionale a persoanelor cu handicap.

Potrivit președintelui asociației, Raisa Ceremuș, această zi este o bună ocazie de a ne schimba comportamentul față de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate.

A devenit deja o tradiție ca în fiecare an să se organizeze în incinta Casei de Cultură „Flacăra” concerte pentru a susține persoanele cu dizabilități.

Persoanele cu nevoi speciale prezente la eveniment s-au arătat mulțumite de inițiativa Raisei Ceremuș de a aduce în casa lor o mică bucurie.

Ziua de 3 decembrie a fost proclamată Zi Internaţională a Persoanelor cu Dizabilități în 1992 de către Organizaţia Naţiunilor Unite pentru a motiva populația să înțeleagă efectele dizabilităților și pentru a combate discriminarea.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture