Localurile de agrement din Bălți vor continua să fie verificate

La ședința de marți din cadrul primăriei a fost discutată problema nerespectării măsurilor de ordine și siguranță publică de către reprezentanții localurilor de agrement din Bălți.

Chiar dacă pînă acum verificările inopinate organizate în unele cluburi de noapte, baruri și cafenele au confirmat existența mai multor nereguli, activitatea nici unuia dintre aceste localuri nu a fost suspendată. Potrivit șefului Direcției juridice a primăriei Bălți, Vitalie Balan, suspendarea activității localurilor de agrement poate fi realizată doar printr-o decizie judecătorească, pentru asta însă, pînă la moment nu sunt acumulate documentele necesare.

Viceprimarul de Bălți Leonid Babii a insistat ca această problemă să rămînă pe lista celor mai urgente sarcini, ca de sărbători să nu ne trezim cu incidente și mai serioase.

Vitalie Balan spune că continuă să lucreze la acest capitol. Un pas important este că au fost solicitate procesele-verbale.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture