Un polițist din Bălți a refuzat să fie mituit

Un tînăr din municipiul Bălți a fost reținut pentru tentativă de mituire a unui polițist.

Totul s-a întîmplat la data de 27 noiembrie curent, pe strada Kiev din municipiul Bălți aproape de miezul nopții, atunci cînd un echipaj de patrulare a observat o mașină de model „Volkswagen Passat” condusă neadecvat.

Polițiștii au stopat mașina, după care testarea alcoolscopică a demostrat că șoferul conducea sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele tînărului de 21 de ani a fost pornit un proces contravențional.

Pentru a scăpa de necaz, conducătorul auto a încercat să-i ofere inspectorului de patrulare 1000 de lei. Acesta însă a refuzat banii și a anunțat imediat organele competente. Șoferul a fost prins în flagrant.

Astfel, pe lângă sancțiunea pentru conducerea unității de transport în stare de ebrietate, conducătorul auto riscă să fie pedepsit pentru corupere activă cu până la 6 ani de închisoare cu amendă de la 40 000 la 80 000 de lei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture