Problema HIV/SIDA discutată de studenții bălțeni

Studenții Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au fost implicați în activități de prevenire a infecției cu HIV, în special promovarea testării, precum și motivarea pentru o atitudine tolerantă față de persoanele HIV pozitive. Astfel, asociația Tinerii pentru Dreptul la Viață continuă șirul activităților în cadrul campaniei „Te privește! Privește pe fiecare!” .

Studenții bălțeni s-au arătat interesați de această campanie. În cadrul activităților s-au implicat activ în discuții, au manifestat interes sporit față de tematica abordată și au adresat întrebări.

Este de menționat că campania ”Te Privește! Privește pe fiecare!” este regională și se va desfăşura în cîteva țări din Europa de Est și Asia Centrală în perioada anilor 2015-2016. În acest mod se urmăreşte sporirea atenției populației asupra necesității testării la HIV în timp util.

Totodată, unul din mesajele campaniei este de a spori gradul de conştientizare cu privire la această infecţie și indiferent de părere îi privește pe toți.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture