SĂ-I OFERIM TAISIEI CREȚU O ȘANSĂ LA VIAȚĂ

Taisia Crețu de numai 3 anișori a fost diagnosticată de către medici cu tumoare cerebrală în proiecția talamusului pe dreapta. Părinții încă nu dispun de toată suma necesară pentru intervenția chirurghicală, deși deja mulți oameni le-au venit în ajutor.

Angajații Inspectoratului de Poliție Bălți nu au rămas indiferenți și au înmînat fetiței în ajunul sărbătorilor de iarnă un suport financiar.

Amintim că astfel postul de televiziunii BTV a difuzat mai multe reportaje în susținerea Taisiei. La 19 septembrie a fost organizat un concert de binefacere unde au participat mai multe colective de dans, după concert au fost adunați aproximativ 20.000 de lei.

Oamenii care doresc să susțină financiar această familie pot depune bani în contul bancar al acestora afișat pe ecran BC ”Moldindconbank” S.A., cod: MOLDMD2X321 Crețu Alexandra, IDNP:2005004176065 c.b.2259A21101741 sau pot contacta mama fetiței Alexandra Crețu la nr. de telefon 079989034.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture