Spulberați pe trotuar

Viteza şi alcoolul fac victime. O angajată de 24 de ani a Inspectoratului de Poliţie din Comrat a murit după ce a fost lovită de un BMW chiar pe trotuar.

La volanul maşinii se afla un tânăr de 20 de ani, care, potrivit poliţiei, era beat şi conducea cu viteză excesivă. Tânăra care şi-a pierdut viaţa se plimba împreună cu iubitul ei de 26 de ani şi o prietenă de 24 de ani. Aceştia din urmă au scăpat cu viaţă, dar au suferit multiple traumatisme, scrie jurnaltv.md

Victimele accidentului au fost internate în Spitalul Raional din Comrat. În scurt timp, însă, una dintre tinere a murit. Cealaltă fată este internată în Secţia Traumatologie. Băiatul, care este originar din Odesa, a fost transportat ulterior de către părinţii săi la spitalul din localitatea de baştină.

Potrivit poliţiei, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul BMW-ului, un tânăr de 20 de ani, originar din raionul Leova.
Şoferul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă ani grei de puşcărie.

jurnaltv.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture