Trei copii salvați de pompieri

Trei copii aflaţi în pericol au fost salvaţi în ultimele 24 de ore de către angajaţii Serviciului Situaţiilor Excepţionale, scrie jurnal.md.

Într-unul dintre cazuri, un copil din satul Vasileuţi, raionul Râşcani,a fost scos dintr-o locuinţă cuprinsă de flăcări.

În urma incendiului, minorul s-a intoxicat cu monoxid de carbon şi a fost transportat la Spitalul pentru Copii din Bălţi. Circumstanţele izbucnirii focului urmează să fie stabilite de pompieri.

Alte două cazuri în care copiii au avut nevoie de ajutor au avut loc în Chişinău. Astfel, un micuţ de doi ani a rămas singur într-un apartament. Asta după ce părinţii au ieşit din locuinţă, iar uşa s-a blocat. Salvatorii au intervenit şi au deschis uşa.

Un caz asemănător s-a produs pe strada Bariera Sculeni din capitală unde serviciul 901 a fost alertat pentru a acorda ajutor.

jurnal.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture