Ziua sportului la universitatea din Bălți

Ziua sportului a fost sărbătorită cu fast la Catedra de științe ale educației din cadrul Universității de Stat “Alecu Russo” din Bălți.

Ca și în anii precedenți au fost desemnați 10 cei mai buni studenți care au acumulat rezultate bune la baschet, atletism, kickboxing, volei și joc de dame. Este vorba despre studenții care își fac studiile la cele 4 facultăți din cadrul universității: Drept și Științe Sociale, Litere, Științe reale, Economice și ale Mediului și Științe ale Educației, Psihologie și Arte.

Pe parcurul anului universitar studenții au participat la diverse competiții orășenești, rebublicane și internaționale, la care au ocupat locuri de frunte. La 8 decembrie curent cei mai buni dintre ei s-au învrednicit de titlul „Sportivul anului”.

Este de menționat, că rectorului Universității de Stat “Alecu Russo” din Bălți Gheorghe Popa și șefului de catedră Alexandru Morari le-a fost înmînată diploma din partea Comitetului Olimpic Republican, pentru promovarea sportului printre studenți.

Diplome din partea Comitetului Olimpic Republican au primit și studenții Aurel Stețenco Campion european la secția de lupte voievod și lui Igor Paic – care a ocupat locul III la Campionatul Republicii Moldova la kickboxing.

Potrivit organizatorilor, o dată cu startul noii spartachiade vor începe noi pregătiri, pentru a demonstra că studenții bălțeni sunt de neînvins atît la carte cît și la sport.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture