MILITARUL ARMATEI NAȚIONALE ESTE CONDAMNAT LA ANI GREI DE ÎNCHISOARE

Militarul Armatei Naționale condamnat pentru comiterea accidentului rutier, soldat cu decesul unui alt militar își va petrece următorii șase ani în închisoare.

Potrivit Procuraturii militare Bălți, cazul a avut loc în noiembrie 2015, când acesta se afla în concediul de odihnă şi conducea automobilul personal, militarul se deplasa prin satul Alexăndreni, raionul Edineţ. Fiind în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat şi fără permis de conducere, acesta a pierdut controlul asupra volanului şi a derapat, tamponându-se într-o plită de beton. În urma accidentului rutier, pasagerul, care la fel era militar prin contract, a decedat pe loc.

În cadrul ședinței s-a mai dispus încasarea de la inculpat în folosul părții vătămate a unei sume de 20 mii de lei şi stabilirea unei pensii de întreţinere lunară a copilului minor în sumă de peste 1600 de lei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture