Momentul în care unul din cei 4 tineri, învinuiți de dublul omor de la Fălești este scos din instanța de judecată

0

30 de zile de arest preventiv pentru unul din cei 4 tineri, care ar fi săvârșit cu cruzime dublul omor de la Fălești. Învinuiții au fost aduși astăzi, 7 noiembrie în fața magistraților din Fălești. Potrivit reporterului nostru, suspecții sunt aduși rând pe rând câte unul în sala de judecată. Până la moment a fost anunțată sentința pentru unul din cei 4. Atul se află în sala de judecată, iar alții 2 așteaptă în echipajul de poliție.  În timp ce un suspect este scos din instituție, prietenii bălțenilor, veniți să protesteze, scandează ,,Ucigașul trebuie să stea în pușcărie”.

Dis-de-dimineață, mai mulți prieteni ai decedaților s-au adunat în fața instituției în semn de susținere pentru tinerii de 25 și 26 de ani din Bălți, uciși cu o deosebită cruzime, săptămâna aceasta. Ei spun că nu au încredere în justiția moldovenească și le este frică ca suspecții să nu scape basma curată.

Amintim că cei 4 tineri din Chișcăreni și Mărăndeni, care au săvârșit dublul omor din Hiliuți sunt cu multiple antecedente penale. Aceștia au vârstele cuprinse între 21 și 25 de ani. Acum o săptămână, victimile au câștigat circa 3000 de euro de la cei 4 vizați mai sus. Însă aceștea ar fi trișat în timpul jocului. Marți, suspecții ar fi ademenit victimile în Mărăndeni, sub pretextul de a-și lua revanșa în cărți. Potrivit poliției jocul așa și nu a avut loc. Tinerii de 25 și 26 de ani din Bălți au fost imobilizați, după care au fost târâți în fâșia forestieră din Hiliuți, Fălești. Aceștea au fost transportați în portbagajul mașinii uneia dintre victime. La fața locului învinuiții i-au ucis definitiv. Loviturile au fost aplicate în regiunea capului cu o rangă de metal. Ulteriom mașina a fost incendiată într-o pădure din Călărași.

Potrivit poliției jocul în cărți este modul de viață atât al victimelor, cât și bănuiților. Aceștia ar fi jucat în casa unui suspect, originar din Mărăndeni. Corpurile neînsuflețite ale victimelor au fost descoperite de un trecător.

Reamintim că pe , 4 noiembrie în fășia forestieră din sectorul de vile amplasat în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani, locuitori ai municipiului Bălți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture