Motivul ”cozilor lungi” la procurarea abonamentelor lunare pentru călătorii cu troleibusul

159

Problema cozilor la procurarea abonamentul lunar pentru călătorii cu troleibusul   a fost discutată miercuri, 13 noiembrie, în cadrul ședinței operative  cu serviciile comunale ale  primărie. Ex-primarul de  Bălți a declarat că cetățenii continuă să reclameze situația la Primărie.

Mai mult, orășenii spun că cozile apar la începutul fiecărei luni, numărul de abonamente    sunt limitate, iar situația nu se schimbă în bine. În plus,  abonamentele  lunare pentru călătorii cu troleibusul,   nu mai sunt vândute de taxatori direct în troleibuze. Acestea sunt motivele,  pentru care apar cozi la chioșcul de la stația centrală.

«Вы направили всех желающих приобрести проездные в один киоск, надо распределить точки продаж. Мы понимаем, вы хотите избежать фактора спекуляции и не эффективной продажи проездных кондукторами, когда деньги пропадали и не попадали в кассу предприятия. Но надо не допускать таких очередей и недовольства наших горожан».

Șeful întreprinderii, Serghei Avramenco, a confirmat că acum taxatorii nu vând abonamente lunare pentru călătorii direct în troleibuse. Și există motive întemeiate pentru aceasta. Dar, a promis că se va ocupa de situația cu cozile mari după abonamente. Ceea ce ține de numărul mic al abonamentelor  pentru călătorii cu troleibusul ,întreprinderea municipală  v-a căuta opțiuni de a-l mări în anul viitor.

«Мы  изучим ситуацию и постараемся такого не допускать. Что касается продажи билетов, то сейчас они продаются только в диспетчерских, мы не ожидали такого наплыва людей».

Costul unui abonament lunar pentru călătorii în transportul public electric din municipiul Bălți este de 40 de lei pentru studenți și elevi, și de 100 de lei pentru  cel obișnuit. Circa 4700 de mii de bilete  de călătorie sunt puse în vânzare lunar, din care 2700 pentru studenți și 2000 pentru adulți.

Foto БельцыОнлайн

Cmentariile sunt închise