Nisporeni: Doi soți, găsiți fără suflare

2 persoane au fost depistate moarte în propria casă. Oamenii legii au fost anunțați, în această dimineață de către vecini, care au și descoperit corpurile neînsuflețite.

Totul s-a întâmplat într-o localitate din raionul Nisporeni. O vecină a descoperit bărbatul și soția acestuia fără suflare și a alertat poiția. Este vorba despre o femeie și un bărbat în vârstă de 70 și respectiv 71 de ani. Femeia care a solicitat poliția, a declarat pentru oamenii legii că nu i-a văzut pe cei 2 de câteva zile. Pe cadavrele acestora nu au fost depistate semne de moarte violentă.

”În urma audierii martorilor, s-a stabilit că soții, care locuiau singuri, de trei zile nu ieșeau și nu se vedea lumină în casă, fapt ce i-a alertat pe vecini. Vecina a decis să-i verifice la domiciliu”, a declarat ofițerul de presă pentru știri.md. 

Cadavrele au fost transportate la Centrul de Medicină Legală, pentru a stabili cauza decesului. Alte circumstanțe se stabilesc.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture