Noi detalii despre gruparea criminală reținută la Bălți

0

Cei 13 membri ai grupării criminale reținuți în data de 25 noiembrie de către Inspectoratul de Poliție Bălți în colaborare cu Procuratura mun. Bălți urmează să fie aduși astăi în fața instanței de judecată. Procurorii vor cere pentru fiecare din bănuiți cîte 30 de zile de arest preventiv.

În urma operațiunilor de investigații au fost desfășurate aproximativ 24 de percheziții la domiciliile și în automobilele suspecților unde au fost găsite arme și muniții. Membrii organizației erau locuitori ai orașelor Bălți și Chișinău, ei recrutau în gruparea criminală tineri contra sumelor de bani sau pe principii ideologice. Toți reținuții au studii medii, doar 2 din cei reținuți sunt încadraţi în cîmpul muncii şi activează la întreprinderea de stat „Calea Ferată”.

Este de menționat că 6 din cei 13 bănuiți anterior au fost condamnați pentru infracțiuni de jaf, tîlhărie, trafic de ființe umane, adică fapte penale, care fac parte din categoria celor grave, deosebit de grave comise cu intenții. 2 dintre bănuiți puși sub învinuire sunt din Chișinău, unul din satul Pîrlița, raionul Fălești și ceilalți 10 sunt de la Bălți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture