Noi detalii în cazul lui Ion Bodrug: A fost audiat și a plecat acasă

240

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău, a fost audiat de procurori și eliberat.

Acesta este cercetat în libertate, având statut de bănuit în două cauze penale, transmite Știri.md.

Șeful adjunct al Procuraturii Municipiului Chișinău, Victor Plugaru, a declarat pentru TV8 că Ion Bodrug a fost adus dimineață la Procuratură „s-au făcut acțiunile necesare și a plecat”.

„El a avut un mandat de arest pe o cauză penală gestionată de Procuratura Anticorupție, care a fost anulat de instanța de judecată, din câte cunosc eu. Este învinuit pe dosar, urmărirea penală continuă, dar este cercetat în libertate”, a spus Plugaru.

Întrebat dacă procurorii intenționează să ceară mandat de arest pe numele lui Bodrug, omul legii a precizat că „nu se aplică pentru aceeași cauză mai multe mandate de arest, dacă a fost anulat o dată de instanța de judecată, asta e situația”.

Victor Plugaru a anunțat că în gestiunea Procuraturii Municipiului Chișinău se află o altă cauză penală pe numele lui Ion Bodrug, dar nu ne-a putut spune mai multe, pentru că nu cunoaște detalii din dosar.

 

Cmentariile sunt închise