Piața, amplasată în zona Gării de Nord v-a fi modernizată

212

Piața, amplasată în zona Gării de Nord v-a fi modernizată. Despre acest lucru ne-a povestit ex- primarul Nicolai Grigorișin, în cadrul emisiunii  „Итоги недели”  de la canalul BTV.

Potrivit acestuia, vânzătorii din piață au apelat în mod repetat la conducerea orașului, solicitând modernizarea pieței.

«Были с проверкой на рынке, там нет ни нормальных санитарных условий, ни условий для торговли, нет систем водоснабжения и канализации. Мы будем решать эти проблемы».

În viitorul apropiat, problema va fi discutată la o întrunire în cadrul primăriei,  unde autoritățile locale vor discuta detaliile proiectului de reconstrucție a pieței.

«Вынесем этот вопрос на совещание с руководителями коммунальных служб, обсудим детали».

Piața, amplasată în zona Gării de Nord este unica care nu a fost  modernizată. Lucrări de reconstrucție au avut loc la piețele din cartierul 8, centru, situate pe străzile Pușkin și Baiducova. La momentul actual lucrări de modernizare au loc la piața en-gros agricolă, unde a fost tras un sistem de alimentare cu apă și canalizare, au fost mărite suprafețele de comercializare, asfaltate, betonate și îmbunătățite locurile de parcare. Costurile lucrărilor sunt acoperite din  profitul Asociației Piețelor din Bălți.

Cmentariile sunt închise