Numărul doritorilor de a lua masa la cantina socială crește în fiecare zi

Timp de trei zile la cantina socială deschisă la inițiativa primarului de Bălți Renato Usatîi, au luat masa aproximativ 1200 de persoane. Dacă în prima zi au fost suficiente 300 de porții, atunci în a treia zi a fost nevoie de 500.

Masa începe de la ora 13:00. Bătrînii vin însă de la ora 12:00 și stau în coadă de frică că nu le va ajunge mîncare. Noi ne străduim să-i hrănim pe toți”, a afirmat Ivan Osoianu.

Meniul este diferit în fiecare zi și neapărat conține și produse din carne.

Astăzi avem supă cu mazăre , piure de cartofi, cîte doi mititei, salată și compot din mere”, a specificat una din bucătărese.

Am 750 de lei salariu, să plătesc apartamentul și servciile comunale. Îi mulțumesc lui Renato Usatîi. El este pentru noi un dar de la Dumnezeu.

Eu sunt singură. Copiii au plecat și nu mă ajută. Eu sunt flămîndă. Gazul s-a terminat, noroc că pot mînca aici.”

Noi suntem săraci. Am mîncat această bucată de carne cu atîta poftă! Mulțumesc!

Cantina socială a fost deschisă la data de 15 decembrie și va funcționa pînă la data de 15 ianuarie inclusiv. Potrivit reprezentantului întreprinderii municipale „Aprovizionare”, Ivan Osoianu, oamenii vor putea să mănînce aici chiar și în zilele de odihnă. Pînă acum nu se știe dacă cantina va funcționa și de Anul-Nou sau Crăciun.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture