O mașină de model Renaul Megane a fost cuprinsă de flăcări la Bălți. Angajații IGSU au intervenit pentru lichidarea incendiului

0

Pompierii din nordul țării au intervenit în dimineața zilei de 14 decembrie pentru a stinge un autoturism care a luat foc în curtea unui bloc locativ din municipiul Bălți.

Potrivit comunicatului emis de IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat în jurul orei 04:16. Potrivit datelor preliminare înregistrate un automobil de model Renault Megane a fost cuprins de flăcări pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt 5. Imediat, la fața locului a intervenit o echipă de pompieri din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.2,. Angajații IGSU au  reușit lichidarea arderii către ore 4:44.

Menționăm că conform datelor oferite de IGSU, flăcările au distrus 50% din automobil. Cauza și circumstanțe producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture