O MOLDOVEANCĂ DESPRE STAREA DE CRIZĂ DIN ITALIA ÎN LEGĂTURĂ CU VIRUSUL COVID-19

Frica se simte, iar numărul cazurilor de îmbolnăvire crește. O conațională stabilită în Italia povestește despre starea de criză instaurată printre populație o dată cu intrarea în carantină a țării, în legatură cu răspândirea Corona Virusului de tip nou.

Clipe dificile pentru moldovenii stabiliți în Italia în legatură cu răspândirea virusului COVID-19. Oamenii nu au voie să iasă din locuințe, iar dacă o fac trebuie să completeze un formular în care indică o necesitate. Regulile sunt stricte, în caz de nerespectare aceștea riscă amenzi, povestește o moldoveancă stabilită în zona Lombardia, cea mai afectată regiune din Italia de Corona virus de tip nou.

Datele în timp real anunțate pe site-ul Ministerului Sănătății Italian, sunt alarmante în condițiile în care numărul de cazuri de infecție crește de la o zi la alta. Tatiana spune că doar în data de 10 martie numărul de cazuri oficial anunțat s-a majorat cu peste o mie.

Conaționala noastră mai spune că frica este simțită în rândul poăulației. Totuși speră că vor depăși această situație, iar respectarea regulilor impuse de autorități și simplele norme de igienă vor ajuta în acest sens.

Începând de marți 10 martie, toată Italia a intrat în carantină din cauza epidemiei de COVID-19. Prim ministru Giuseppe Conte a impus restricții pentru toți cetățenii ai țării.

O MOLDOVEANCĂ DESPRE STAREA DE CRIZĂ DIN ITALIA ÎN LEGĂTURĂ CU VIRUSUL COVID-19

O MOLDOVEANCĂ DESPRE STAREA DE CRIZĂ DIN ITALIA ÎN LEGĂTURĂ CU VIRUSUL COVID-19Frica se simte, iar numărul cazurilor de îmbolnăvire crește. O conațională stabilită în Italia povestește despre starea de criză instaurată printre populație o dată cu intrarea în carantină a țării, în legatură cu răspândirea Coronavirusului de tip nou.

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 11. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture