O SALĂ CU JOCURI DE NOROC CARE ACTIVA ILEGAL, DECONSPIRATĂ LA BĂLȚI

O sală cu jocuri de noroc care își desfășura activitatea ilegal a fost deconspirată de reprezentanții primăriei municipiului Bălți, în data de 26 ianuarie. Potrivit autorităților este vorba de activitatea filialei Loteriei Moldovei din localitate. Informația a fost confirmată de viceprimarul de Bălți, Igor Șeremet. El a precizat că în urma controlului au fost depistate un șir de neregului.

În localul aflat pe strada Independenței, numărul 10, agentul economic Loteria Moldovei, în pofida faptului că dispune de autorizație în special vânzarea biletelor de loterie a organizat amplasarea aparatelor pentru jocuri de noroc.”

Aș vrea să accentuez că autorizația în cauză a expirat în data de 31 decembrie 2015. Până la momentul efectuării controlului ei își desfășurau activitate fără autorizație, nemaivorbind de vânzarea biletelor de loterie.”

Echipa postului de televiziune BTV a solicitat din partea reprezentanților filialei de la Bălți o reacție cu privire la activitea a sălii cu jocuri de noroc. Caserița a declarat că responsabilii care ar putea să ne ofere informații se află la Chișinău.

Deși au fost sancționați, camera ascunsă a postului de televiziune a surprins un bărbat care își încerca norocul la un aparat de joc.

Viceprimarul de Bălți a mai adăugat că în roportul prezentat Inspectoratului Fiscal, agentul economic a indicat doar achitarea impozitelor pentru vânzarea biletelor de loterie.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture