Oamenii votează pentru o țară fără hoți și speră la o viață mai bună

Dis de dimineață, secțiile de votare din Bălți,  au fost luate cu asalt de către alegători. Jurnaliștii BTV au vizitat mai multe birouri electorale și au aflat pentru ce votează oamenii în turul doi de scrutin. Mulți au recunoscut că și-au pierdut încrederea în politicieni, însă speră la o schimbare în țară.

Și în satele ce intră în componența municipiului se înregistrează un număr mare de laegători. La Elizaveta, localnicii au venit la alegeri cu speranța că viața în Moldova va deveni mai bună, vor avea salarii și pensii mari, corupția va dispărea, iar autoritățile se vor gândi la oameni și nu la buzunarele lor. 

La Corlăteni, sătenii având copii în străinătate au votat pentru un viitor mai bun al lor. Aceștia au fost nevoiți să plece, deoarece  în țară nu au parte de salarii decente și locuri de muncă.

Amintim că azi, 15 noimebrie în Moldova are loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Lupta se dă între candidatul independent Igor Dodon, susținut de Partidul Socialiștilor, și liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu. În primul tur de scrutin, Igor Dodon a câștigat 32,61% din voturi, iar Maia Sandu – 36,16%.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe