Operațiunea „Pietonul” în orașul Bălți

Traversarea străzilor în locurile interzise provoacă tragedii. Pentru a preveni astfel de cazuri, poliția a inițiat operațiunea „Pietonul”. Aceasta se desfăşoară în perioada rece a anului pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Astfel, mai mulți pietoni din municipiu Bălți care și-au pus viața în pericol, traversând strada în afara locurilor marcate sau indicate corespunzător, au fost opriți de către reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare și informați cu privire la pericolele traversării neregulamentare a străzii.

Poliţiştii spun că, în orașul Bălți, foarte mulţi pietoni trec drumul în locuri interzise, chiar acolo unde există zebră.

Potrivit șefului biroului pentru minori, Ruslan Chicimaniuc, scopul acestei acțiuni este schimbarea convingerilor și comportamentului participanților la traficul rutier.

În anul 2015, în orașul Bălți au fost înregistrate 92 de accidente rutiere, în urma cărora au decedat 7 persoane, iar 91 de persoane au suferit diverse traumatisme.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture