ȘI-AU PRIMIT CHEILE DE LA NOILE APARTAMENTE

39 de familii din Bălți și-au primit cheile de la noile apartamente dinr-un bloc locativ recent inaugurat. Potrivit directorului companiei de construcții „Marsharcon”, Boris Marcoci, noul bloc a fost construit conform stadardelor europene, iar deschiderea acestuia în ajun de sărbători este încă o surpriză pentru primii proprietari.

Acest bloc este construit prin ultimele metode și din cele mai bune materiale. Este prima casă din municipiul care este izolată cu 10 cm grosime de polesterol. În Bălți așa case sunt întratât de puține, încât le putem număra pe degete ”.

Construcția blocului a fost inițiată de către o altă companie, care însă nu și-a onorat obligațiunile. De la începutul anului 2014, lucrările au fost preluate de către „Marsharcon”, care a adus construcția la bun sfârșit.

Prezent la eveniment, consilierului președintelui Republicii Moldova, Mihail Șleahtițchii, a apreciat arhitectura blocului.

Am vorbit cu mai mulți specialiști care constată că blocul este construit conform standardelor europene. Cu apariția ei, profilul arhitectural al municipiului Bălți devine și mai impunător ”.

Printre proprietari se numără și procurorul municipiului Bălți, Viorel Tureac, care împreună cu ceilalți investitori au așteptat acest moment aproape 8 ani.

Sunt bucuros și eu și toți ceilalți investitori. Nu ne rămâne decât să-i spunem mulțumesc antreprenorului. Pentru mine ziua de astăzi este o zi specială ”.

Proprietarilor nu le-a rămas decât să facă reparație după bunul plac.

Ne place planul apartamentului. Este încăpător. Când ai o nouă casă se schimbă și viața și totul merge mai bine ”.

Sunt satisfăcut de calitatea lucrărilor. Nu am nici o pretenție ”.

Lucrările de constucție au durat aproape doi ani.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture