Orașul Bălți sub ,,Cod Galben” Care este situația Covid-19

Orașul Bălți sub ,,Cod Galben”. Numărul cazurilor Covid-19 este în descreștere, totuși rămân în vigoare unele măsuri antiepidemice. Decizia a fost luată de către comisia municipală pe 8 iunie.

Șefa secției sănătate, Feodora Rodiucova a menționat, că localitatea a trecut sub cod galben, în contextul actualizării datelor privind situația epidemiologică. În ultima perioadă, se observă o scădere a incidenței cazurilor Covid la Bălți. În următoarele zile, vor fi introduse și unele relaxări.

Comisia a recomandat tuturor liderilor întreprinderilor și instituțiilor să promoveze vaccinarea împotriva infecției, în rândul angajaților. Acum fiecare doritor poate beneficia de vaccin. În cadrul spitalului clinic din oraș a fost lansat un centru de vaccinare cu capacitatea minimă de 500 de persoane pe zi. Tot ce trebuie să faceți, pentru a beneficia de ser, este să vă prezentați cu buletinul de identitate la centrul, amplasat pe strada Decebal 101. Sau puteți face o programare pe platforma programare-vaccinare.gov.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture