Tratament sanatorial pentru copii De foi gratuite pot beneficia cei care au suferit de Covid

Primăria Bălți pune la dispoziție foi gratuite la sanatoriul din Ceadîr-Lunga. Copiii care au suferit de coronavirus, în ultimele șase luni pot beneficia de tratament sanatorial. Șefa secției sănătate din cadrul primăriei, Feodora Rodiucova, ne-a comunicat, că cheltuielile pentru tratament și reabilitare vor fi acoperite din bugetul local. Pe lângă tratamentul copiilor, vor fi achitate mesele și cazarea părintelui, care îl va însoți.

Sanatoriul Ceadîr-Lunga oferă servicii de reabilitare copiilor cu boli ale căilor respiratorii, ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos central și periferic. Din anul 2020, lista beneficiarilor a fost completată și de copiii care au fost infectați cu Coronavirus. Pentru a beneficia de un bilet gratuit la sanatoriu, trebuie să vă adresați către secția sănătate a primăriei, cu un set de acte eliberate de medicul de familie.

Feodora Rodiucova a menționat că fiecare copil, care a fost infectat cu  covid  va primi un bilet gratuit la sanatoriu.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture