PD A ÎNCEPUT CAMPANIA DE DENIGRARE A LUI USATÎI LA BĂLȚI

Persoana de încredere a lui Plahotniuc la Bălți, Serghei Kiseleov a pornit o campanie nocivă împotriva actualei conduceri a municipiului, în frunte cu primarul, Renato Usatîi. Asta după ce postul de televiziune BTV a difuzat un şir de reportaje, în care a reflectat acţiunile ruşinoase ale reprezentanţilor Partidului Democrat. Aceştia au încercat să ademenască bălţenii la acţiunile de protest, desfăşurate la Chişinău, în susţinerea oligarhului Vladimir Plahotniuc. Liderul filialei Bălţi a PD a fost vizat și în alte materiale jurnalistice.Totuși, BTV a încercat să vădă care sunt părerile bălțenilor despre actuala conducere a primăriei.

Este o echipă de oameni profesioniști. Noi o astfel de conducere nu am avut de mult. De exemplu, eu am fost la audiență la viceprimarul de Bălți, Igor Șeremet. Am fost primită de el. Îmi pare bine că la conducerea municipalității sunt oameni competenți.”

De la Bălți vreau să încep. În oraș este acordată o atenție sporită salubrizării. Am șase copii să zică lumea ce n-ar zice, dar el este un băiat tânăr și are tot viitorul înainte.”

Puteți să vedeți ceea ce a făcut el. A reparat o parte din drumuri.”

Copiilor le-a permis grati să patineze pe patinuar o lună gratis. Nu fiecare familie poate să-și permită așa ceva. A fost deschisă cantina socială.”

Au fost reparate străzi, dar nu vreau să judec ce se întâmplă pe interior. Chiar dacă unii își doresc schimbări radicale noi suntem mulțumiți pentru ceea ce a făcut până în prezent.”

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture