PERCHEZIȚII LA PROTESTATARII VIOLENȚI DIN 24 APRILIE

Poliția a demarat joi o serie de percheziții la domiciliile persoanelor care au manifestat violențe în centrul Capitalei în timpul protestului din data de 24 aprilie, organizat de Platforma Demnitate și Adevăr, scrie deschide.md.

Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Tamara Procopie, care a adăugat că joi au loc percheziții la 4 persoane care au fost identificate de oamenii legii ca fiind unii din protestatarii violenți de la manifestația de pe strada Bulgară din Capitală.

Din cele patru percheziții, trei au loc în Chișinău iar una se desfășoară la Orhei. Procopi a menționat că patru persoane urmează să fie aduse la Direcția Generală de Urmărire Penală a IGP pentru a li se înainta calitatea de bănuit pentru că au manifestat un comportament violent pe 24 aprilie.

Solicitat de BTV unul dintre liderii Platformei „DA”, Vasile Nastase a a declarat că vinovați de acțiunile violente din 24 aprilie se face Poliția aservită oligarhului Vladimir Plahotniuc. Năstase condamnă cu vehemență acțiunile de poliției.

În timpul protestului din 24 aprilie, unii manifestanți violenți au atacat cordonul viu, format din polițiștiși au agresat oamenii legii, informează IGP.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture