Pistol pneumatic depistat în bagajul unui cetățean al Rusiei. Ce riscă acum bărbatul?

Respectiva valiză, dar și cea de-a două care era pe numele aceluiași călător au fost înlăturate pentru verificări suplimentare.

0

A încercat să traverseze frontiera cu o armă pneumatică procurată pentru uz personal, dar fără a o declara. Părțile componente ale obiectului interzis erau divizate în două valize. Incidentul a fost consemnat noaptea trecută pe Aeroportul Internațional Chișinău. Documentat este unul din pasagerii cursei aeriene Chișinău-Moscova, se arată în comunicatul emis de Poliția de Frontieră. 

Astfel în timpul controlului special a bagajelor de cală, direcționate pe sensul de ieșire din țară, polițiștii de frontieră au observat în unul din ele compomente asemănătoare cu ale unei arme. Respectiva valiză, dar și cea de-a două care era pe numele aceluiași călător au fost înlăturate pentru verificări suplimentare.

În contextul dat  printre lucrurile personale s-a depistat arma pneumatică împreună cu cutia și factura produsului procurat. Posesorul bagajului, sa dovedit a fi un cetățean al Federației Ruse în vârstă de 35 de ani a declarat că l-a procurat pentru uz personal, fără a menționa de ce nu l-a declarat sau alte detalii.

Menționăm faptul că pentru că astfel de obiecte sunt interzise la bordul aeronavelor, bărbatul și-a amânat călătoria, iar pistolul a fost transmis pentru efectuarea expertizei.  În dependență de rezultat se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture