Prim-ministrul Natalia Gavrilița efectuează o vizită de lucru la Bruxelles

Aceasta este prima vizită în străinătate în calitate de prim-ministru, unde va fi însoțită de vicepremierul şi ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu.

În perioada 27-28 septembrie curent, prim-ministrul Natalia Gavrilița efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, fiind însoțită de vicepremierul şi ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu.

Aceasta este prima vizită în străinătate a Nataliei Gavrilița în calitate de prim-ministrul, și are loc la invitația Înaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Josep Borrell Fontelles, se arată în comunicatul Guvernului.

Astăzi, Natalia Gavrilița va avea întrevederi cu Președintele Consiliului European, Charles Michel și cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Josep Borrell Fontelles. Totodată, prim-ministrul va avea discuții comisarul european pentru economie și Didier Reynders, comisar european pentru justiție, Paolo Gentiloni.

Pe data de 28 septembrie prim-ministrul va avea întrevederi cu Oliver Varhelyi, comisar european pentru vecinătate și extindere, cu Adina Vălean, comisar european pentru transport și cu Kadri Simson, comisar european pentru energie. De asemenea, premierul va participa la un eveniment public, alături de Katarína Mathernová, director general adjunct al Directoratului Vecinătate și Negocieri privind extinderea din cadrul Comisiei Europene și Nicu Popescu.

Tot în ultima zi a vizitei de lucru la Bruxelles, Gavrilița se va întâlni cu diaspora moldovenească în Belgia. Vizita Nataliei Gavrilița la Bruxelles are loc la invitația Înaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Josep Borrell Fontelles.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture