Prima victorie a protestatarilor: Usatîi, Năstase și Dodon au obținut antenă la Moldova 1

Moldova 1 va transmite acțiunile de protest care se desfășoară în capitală, dacă Consiliul Teleradio-Moldova va da aviz pozitiv în acest sens.

Anunțul a fost făcut de președintele Moldova 1, Mircea Surdu, în urma întrevederii cu liderii Partidului Nostru, Platforma DA și PSRM.

În urma discuțiilor purtate cu Usatîi, Năstase și Dodon, Mircea Surdu i-a invitat pe aceștia la emisiunea Ediție specială, care a fost difuzată în direct.

În cadrul emisiunii invitații i-au îndemnat pe telespectatori să nu fie indiferenți de ceea ce se întâmplă în țară. Ei au lansat un mesaj prin care cheamă moldovenii să vină la acțiunile de protest din data de 24 ianuarie, la ora 11:00.

Atât Usatîi, cât și Năstase și Dodon au solicitat conducerii Moldova 1 să fie invitați reprezentanții protestatarilor în fiecare seară, în cadrul emisiunilor de dezbateri.
Ei au punctat în mod special ca acțiunile demonstrațiile din Piața Marii Adunări Naționale să fie reflectate cu regularitate și echidistant.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture