Primăria Bălți distribuie sacoșe cu produse alimentare celor vulnerabili

Cele peste 700 de sacoșe cu produse alimentare, pregătite de administrația orașului Bălți ajung la destinatari. Doar astăzi voluntarii au călcat pragul la peste 100 de persoane, care eu nevoie de ajutor. Potrivit responsabililor într-o pungă pot fi găsite crupe, mezeluri, cereale și produse lactate. Pentru această acțiune primăria din Bălți a alocat 600 de mii de lei.

Pentru pachetele cu produse alimentare din fondul de rezervă a Primăriei Bălți au fost alocați 600 mii de lei. Conform deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale de aceste pungi vor beneficia persoanele în vârstă, veteranii de război și alte familii social-vulnerabile. Fiecare pungă cântărește aproximativ 20 kg. De acest ajutor vor avea parte 780 de persoane.

Pentru că mai mulți veterani și persoane cu nevoi speciale au rămas fără susținere, aceștia vor beneficia primii de aceste sacoșe.

Unii agenți economici au decis să se implice și ei.

O pungă cuprinde- zahăr, cereale, dulciuri, mezeluri, unt, brânză, dar și alte produse.

Astăzi voluntarii au vizitat circa 120 de beneficiari.

Primăria Bălți distribuie sacoșe cu produse alimentare celor vulnerabili

Primăria Bălți distribuie sacoșe cu produse alimentare celor vulnerabili

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 13. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture