Primaria Bălți va achiziționa platforme moderne de tip închis pentru colectarea deșeurilor

Achiziționarea construcțiilor pentru colectarea gunoiului, este tot mai aproape. Totuși până ca platformele să apară în oraș, este necesară instalarea unui prototip pilot, pentru a fi testat la din punct de vedere al calității și cât de practice este. Autoritățile municipale planifică ca primele contrucții să fie procurate de la companiile specializate din Rusia.

Primaria municipiului Bălți intenționează să achiziționeze platforme închise pentru colectare a deșeurilor, pentru a le testa mai întâi. Sunt convenabile deoarece deșeurile menajere vor fi într-un așa-numit „seif” și nu vor fi purtate de vânt de-a lungul străzilor. Se presupune că primele construcții vor fi achiziționate din Rusia, unde cu proiectarea și producerea lor se ocup companii specializate.

Potrivit lui Grigorișin, înainte de a instala astfel de construcții în toate curțile orașului, autoritățile locale trebuie să se asigure de faptul că sunt funcționale și practice. Prin urmare, prima comandă va fi de probă. Nicolai Grigorișin a spus că acestea sunt relativ ieftine. Una, fără livrare, va costa orașul în jur de 15 mii de lei.

Primele 8 construcții închise pentru colectarea deșeurilor vor fi instalate în viitorul apropiat în cele mai problematice cartiere ale orașului.

Мэрия Бельц закупит современные мусорные площадки закрытого типа

Мэрия Бельц закупит современные мусорные площадки закрытого типа

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 13. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture