Primarul Bălți le cere părinților să restricționeze jocurile copiilor pe stradă

Edilul de Bălți Renato Usatîi le amintește părinților că perioada de carantină nu este o vacanță pentru copii. În condițiile în care deja au fost confirmate 6 îmbolnăviri cu noul coronavirus primarul roagă toți părinții să limiteze timpul de joacă a celor mici cu alți copii.

Din cauza amenințării de răspândire a coronavirusului în Bălți, toate grădinițele și școlile sunt închise. Adresându-se părinților, primarul a reamintit că aceasta nu este o vacanță pentru copii și că instituțiile școlare și preșcolare nu funcționează din cauza carantinei. Renato Usatii le cere părinților să limiteze timpul de joc a copiilor în curți cu alți  semeni.

Există deja 6 cazuri de coronavirus confirmate oficial în Moldova. Reamintim că persoanele de toate vârstele riscă să se infecteze cu virusul, însă, cercetările arată că tinerii se confruntă mai ușor cu consecințele infecției. Șansele de a vă îmbolnăvi sunt mari și mult mai mari la persoanele în vârstă și la cei care au imunitatea slăbită din cauza altor boli.

Мэр Бельц просит родителей ограничить игры детей на улице

Мэр Бельц просит родителей ограничить игры детей на улице

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 13. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture