Reparația drumurilor din Bălți va începe mai devreme decât de obicei din cauza vremii călduroase

Anul acesta șucrările de reparații a drumurilor din oraș vor începe mai devreme de cât în anii precedenți. Motivul este vremea extrem de călduroasă pentru această perioadă. Întreprinderea Municipală ,,Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți”, cea care se va ocupa de aceste lucrări și care va folosi asfalt produs în cadrul întreprinderii cu ajutorul unei mini uzine.

În Bălți, Reparația drumurilor din orașul Bălți în acest an va începe mai devreme decât de obicei. Lucrările vor fi demarcate din1 aprilie. La început, vor fi astupate gropile cu asfalt fierbinte. Iar reparațiile prorpriu zise vor începe mai târziu. Despre asta a anunțat administratorul DRCD Iurii Hmarnîi.

Iurii Hmarnîi a menționat că lucrările vor începe atât de devreme, din cauza vremii anormal de caldă. Reamintim că, în acest an, Întreprinderea Municipală DRCD intenționează să producă amestecul de asfalt. Este vorba despre o mini uzină, care combină întregul proces tehnologic pentru producerea tipului necesar de asfalt – încărcarea materiilor prime, amestecarea și descărcarea produsului finit.

Se planifică producerea a două tipuri de asfalt: cu granulație mare și cu granulație mică.

Ремонт дорог в Бельцах начнется раньше обычного из-за тёплой погоды

Ремонт дорог в Бельцах начнется раньше обычного из-за тёплой погоды

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 12. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture