Primarul de Bălți propune ca trotuarele să fie spălate cu un șampon special

Nu doar la Chișinău, au început acțiunile curățenie de primăvară, ci și la Bălți. Mai nou, primarul orașului a propus ca partea străzii, rezervată circulației pietonior să fie spălată cu un șampon special. Acesta a mai menționat că un pulverizator ar spori volum de lucru și simplifica procedura pentru responsabilii de aceste acțiuni.

Primarul de Bălți sugerează ca trotuarele să fie spălate cu un șampon special.  Ideea  a fost exprimată de Renato Usatîi în timpul unei intervenții live pe Facebook. Reamintim că întreprinderea muncipală ,,Amenajarea Teritoriului și Spații Verzi” curăță trotuarele de nisip și praf, în cadrul acțiunilor de primăvară. Această practică este folosită pentru prima dată la Bălți. Lucrările se desfășoară pe strada Ștefan cel Mare.

RENATO USATÎI, PRIMAR DE BĂLȚI: «Săptămâna trecută, am recomandat urgent Î.M. ,,Amenjarea teritoriului și Spații Verzi” să spele toate trotuarele din oraș. Este nevoie de pulverizatoare pentru șampoane speciale. Sunt pentru trotuare, pentru drumuri. Astfel va fi mult mai ușor pentru oameni să lucreze și va fi mai bine».

Pentru moment este antrenată în procesul de lucru o singură autospecială. Administrația întreprinderii va calcula rentabilitatea și eficacitatea unei astfel de proceduri. Este posibil ca autoritățile locale să implice încă o autospecială în procesul de lucru.

Примар Бельц предлагает мыть тротуары специальным шампунем

Примар Бельц предлагает мыть тротуары специальным шампунем

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 13. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture