Profesoară condamnată la patru ani de închisoare

O profesoară din raionul Anenii Noi a fost condamnată la patru ani de închisoare, cu suspendare. Femeia care activa în cadrul gimnaziului din Troiţa Nouă a maltratat în permanență o minoră, informează Procuratura Generală.

Învinuita i-a aplicat elevei lovituri peste faţă şi a tras-o de păr, pe motiv că fetiţa i-ar fi sustras din geantă 205 lei. În continuare, profesoara a închis-o pe elevă în subsolul instituţiei, privând-o ilegal de libertate preţ de două ore.

Potrivit procurorilor, astfel de cazuri au avut loc în permanenţă în intervalul anilor 2011 – 2013, perioadă în care profesoara cu regularitate îşi permitea un asemenea comportament faţă de elevă.

Expertiza psihiatrico-psihologică în comisie, demonstrează că în perioada în care în care fata fusese supusă de către profesoară tratamentului degradant minora a suferit tulburări profunde la nivel psihologic.

Procurorii consideră sentinţa prea blandă şi afirmă că o vor contesta.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture