PROTESTELE CONTINUĂ. OAMENII SUNT AȘTEPTAȚI ÎN FAȚA LEGISLATIVULUI

Protestele împotriva învestirii cabinetului de miniştri în frunte cu democratul Pavel Filip continuă. Despre aceasta au anunţat organizatorii acţiunilor de protest, care au avut loc în seara de miercuri în preajma legislativului, transmite IPN.

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, şi-a îndemnat susţinătorii, prin intermediul unui mesaj video, postat pe o reţea de socializare, să continue manifestaţiile şi să vină în faţa legislativului, la ora 10.00.

O mulţime de oameni au venit ieri, 20 ianuarie, să protesteze la Parlament în timpul şedinţei speciale de învestire a Guvernului în frunte cu Pavel Filip. După ce cabinetul de miniştri a primit vot de încredere, protestatarii au înconjurat clădirea legislativului, iar ulterior au pătruns în sediul Parlamentului. Într-un final aceştia au fost evacuaţi de către forţele de ordine.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture