Regim special de activitate în trei judecătorii din țară

În scopul prevenirii răspândirii iminente a virusului COVID-19, judecătoriile Hîncești, Edineț și Comrat anunță au aprobat un regim special de muncă, scrie tv8.md.

Astfel, judecătoria Hîncești a stabilt un regim special de muncă, pe perioada 01 – 18 aprilie 2021. Potrivit unei dispoziții, accesul persoanelor străine în incinta judecătoriei este strict interzis. Persoanele ce au calitate de participant într-o cauză civilă, penală sau administrativă, aflată pe rolul judecătoriei, pot depune cererile și demersurile exclusiv prin intermediul poștei electronice.

Judecătoria Edineț, a emis un ordin prin care prelungește regimul special de muncă până la data de 18 aprilie 2021, inclusiv, cu menținerea timpului de lucru începând cu ora 08:00 până la 17:00, cu pauza de masa de la ora 12:00 până la ora 13:00.

La fel și Judecătoria Comrat, a adoptat o dispoziție prin care au stabilit prelungirea regimului special de activitate până la 18 aprilie 2021. Dispoziția arată expres că se vor analiza doar cauzele  care nu suferă amânare.

Precizăm că pe 31 martie, Președintele Judecătoriei Chișinău, Radu Țurcanu a dispus prelungirea regimului special de lucru până la data de 5 aprilie.

Foto din resurse dechise.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture