REGULI NOI PENTRU COMERCIANȚII ȘI FURNIZORII DE CARNE DIN BĂLȚI

Comercianții piețelor din Bălți vor respecta noi reguli de la întâi februarie. Astfel, șoferii autovehiculelor care livrează carne pe teritoriul pieței vor avea nevoie de un permis de acces.

Potrivit directorului întreprinderii municipale „Asociația Piețelor din Bălți” , Iurie Vlas, acest lucru va permite monitorizarea condițiilor în care este transportată carnea și înregistrarea unităților de transport care intră pe teritoriul pieței.

Vreau să vă aduc la cunoștință, că începând cu data de 1 februarie, în toate piețele va activa paza unei companii specializate. Preveniți furnizorii de carne, ca până la data de 30 sau 31 ianuarie să prezinte lista tuturor unităților de transport cu care este livrată carnea, pentru a putea obține permis de acces. De la 1 februarie nu va mai exista această neregulă. Trebuie să știm cine intră pe teritoriul pieții. Șoferii trebuie să prezinte și un certificat care demonstrează că condițiile în care este adusă carnea, corespund normelor sanitare”.

Vlas a ținut să menționeze că locurile din piața municipală, pentru comercianții de carne, nu au fost vândute niciodată și ca vânzătorii să nu mai achite bani în vânt unor persoane stăine, care susțin că sunt proprietari.

Locurile comerciale pentru vânzătorii de carne proaspătă din piața municipală nu au fost vândute niciodată. Dumneavoastră trebuia să știți acest lucru foarte bine. Dacă plătiți cuiva mergeți să vă clarificați. De la 1 ianuarie, se încheie acord numai cu persoanele care stau la locul de muncă”.

În Piața Centrală din municipiul Bălți activează 40 de comercianți de carne proaspătă.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture