Renato Usatîi despre posibila construcție a unui supermarket: „Nu voi permite împărțirea stadionului. Să meargă la Nr1”

Autoritățile din Bălți au refuzat antreprenorilor să construiască un supermarket pe terenul din apropierea stadionului orașenesc, unde anterior se afla piața agricolă. Este vorba de rețeaua de magazine „Nr 1”. Problema a fost discutată în cadrul ședinței consiliului municipal. Primarul de Bălți a declarat că, în anul 2015, antreprenorii au reușit să ajungă la o înțelegere cu autoritățile anterioare ale orașului cu privire la închirierea terenului amplasat lângă stadion, însă la moment edilul nu va permite împărțirea stadionului și construirea magazinelor acolo.

Renato Usatii a propus antreprenorilor să găsească un alt loc în oraș pentru un supermarket. Dacă locul va fi potrivit, proiectul va fi aprobat.

Șeful departamentului juridic al Primăriei din Bălți, Vitalii Balan, a menționat că antreprenorul a avut un contract de închiriere a terenului valabil timp de 2 ani. Din cauza nerespectării condițiilor contractului, primăria a mers în instanța de judecată.

 Contractul de închiriere a terenului pe care a fost planificată construirea unui supermarket a fost prelungit cu 3 luni, în conformitate cu legislația în vigoare, apoi el va fi reziliat.

Renato Usatîi despre posibila construcție a unui supermarket: „Nu voi permite împărțirea stadionului. Să meargă la Nr1”

Renato Usatîi despre posibila construcție a unui supermarket: „Nu voi permite împărțirea stadionului. Să meargă la Nr 1”

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 4. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture