Șase familii ar putea obține un acoperiș deasupra capului

Șase familii social vulnerabile din Bălți ar putea obține un acoperiș deasupra capului. O decizie în acest sens a fost luată de către membrii comisiei Patrimoniului Public din Bălți. Astfel, șase apartamente care au aparținut unui club de fotbal din Bălți urmează să fie transmise în gestiunea Gospodăriei Locativ Comunale.

Potrivit Vice-primarului de Bălți, Igor Șeremet, motivul pentru care locuințele urmează să fie transmise în subordinea Gospodăriei sunt datoriile acumulate de club față de agentul termic.

La audiență vin persoane care întradevăr stau pe drumuri, cu diferite probleme de ce să nu le dăm la o întreprindere competentă ca să fie satisfăcute cererile acestea cu eliberarea ordinului de repartiție sau deja a fondului social, în legătura cu intrarea în vigoare a noii legi și cel care i-au apartamentul și îl folosește își va asuma și strângerea acestor datorii.

Clubul de fotbal din Bălți, a acumulat datorii de peste 30 de mii de lei la agentul termic.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture