ȘCOLILE AR PUTEA RĂMÂNE FĂRĂ CĂLDURĂ DIN CAUZA DATORIILOR

Direcția Învățământ, Tineret și Sport din municipiul Bălți a acumulat datorii de peste 10 milioane de lei față de furnizorul de energie termică CET-Nord. Potrivit reprezentanților direcției, Ministerul Finanțelor încă nu transferat banii necesari pentru lichidarea datoriei. Șefului adjunct al Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Mihail Vlasenco a declarant că cheltuielile pentru încălzirea instituțiilor de învătământ din municipiul Bălți trebuie să fie achitate din contul transferurilor cu destinație special de la bugetul de stat.

Totodată Mihail Vlasenco a precizat că de la începutul anului direcția nu a beneficiat de nici un transfer din partea Ministerului Finanțelor.

Mihail Vlasenco a precizat că dacă ministerul de resort nu va transfera banii, atunci furnizorul de energie termică va ataca în judecată direcția.

Reprezentanții ministerul finanțelor nu a fost de găsit pentru a comenta situația.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture