Scumpirile continuă. A crescut prețul gazului metan, iar odată cu el s-au majorat și călătoriile cu taxiurile din Bălți

Fiecare kilometru parcurs va costa 3,50, în loc de 3 lei prin oraș.

0

Scumpirile continuă. Începând de azi, 1 decembrie tarifele la călătoriile cu taxiurile din Bălți s-au majorat. Costul standart pentru pornire în oraș a rămas același -20 de lei. Iar  fiecare kilometru parcurs va costa 3,50, în loc de 3 lei. În cazul călătoriilor în afara orașului, tariful per kilometru la fel s-a majorat cu 1 leu, iar costul de pornire nu s-a schimbat, fiind de 35 de lei.

Administratorul unei companii de taxi, ne-a spus că este o măsură forțată, întrucât prețul gazului metan a crescut cu aproape 6 lei. Iar acest tip de combustibil este folosit de mașinile companiei. Mai mult ca atît, de astăzi prețul pentru un metru cub de metan a crescut de la 12,80 lei până la 13 lei și 10 bani.

Managerul companiei a precizat că tariful pentru călătoriile cu taxiurile din Bălți este cel mai mic din întreaga țară.

Acum cu câteva săptămâni, s-au scumpit călătoriile cu taxiurile din Chișinău. Tariful s-a majorat cu până la 1 leu per kilometru. Ultima majorare a prețului la gaz metan s-a înregistrat pe 10 noiembrie, de la 8 lei la 12 lei și 80 bani pentru un metru cub.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture