Se cunoaște pe ce străzi din Bălți sunt demarate reparațiile trotuarelor

În cadrul programului ,,Oraș Pietonal” vor fi amenajate trotuarele de pe strada Decebal, din preajma Parcului ,,Victoria” și cele din cartierul Podul Chișinăului. La moment administrația locală verifică suma necesară a cheltuielilor pentru lucrările de reparație. Trotuarele vor fi construite cu plăci cu o grosime de 6 cm.

Lucrările de amenajare a trotuarelor încep la Bălți. Marți, s-a anunțat care străzi vor fi primele. Despre aceasta s-a discutat la o ședință a primăriei cu șefii întreprinderilor municipale. În primul rând, vor fi pavate trotuarele de pe strada Decebal din cartierul Dacia, parcul Victoriei, apoi vor fi reparte trotuarele din centrul orașului și din cartierul Podul Chișinăului.

Administrația locală efectuează acum ultimele ajustări la estimări, însumând cheltuielile totale necesare atât pentru achiziționarea plăcilor, cât și pentru lucrarea în sine.

Primarul de Bălți a insistat asupra implementării programului „Orașul pietonal”. Trotuarele vor fi acoperite cu plăci de 6 cm grosime. Păvajul este confecționat cu un amestec de granit, care garantează durabilitatea acestuia.

Стало известно, с каких улиц в Бельцах начинается ремонт тротуаров в плитке

Стало известно, с каких улиц в Бельцах начинается ремонт тротуаров в плитке

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 13. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture